Yoga Les Zuid Holland


yoga.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Yoga Les Zuid Holland
Centrum Merlijn
Yogacentrum merlijn
http://www.yogamerlijn.nl/

Centrum voor integrale yoga
Hatha-yogalessen met meditatie ter bevordering van de dynamiek van uw lichaam en ontspanning van de geest. in lessen van 1,5 uur wordt in kleine groepen lesgegeven, met veel ruimte voor eigen begeleiding.
http://www.savita.eu/

Ceres breda
Ceres breda
http://www.ceresbreda.nl/

Classical Yoga
Classical yoga classes by revital prisler in amsterdam and utrecht, english spoken.
http://classicalyoga.nl/

Bodywise
Bodywise
http://www.bodywise.nu./

Balanz yoga
Balanz 's-hertogenbosch: yoga, massage en coaching.
http://www.balanzyoga.nl/

Sahaja yoga
Sahaja yoga is de spontane en natuurlijke vereniging van het eigen bewustzijn (gevoel en verstand) en de goddelijke dimensie in ons (het zelf) - de microkosmos en de macrokosmos.
http://www.sahajayoga.nl/

Annet Koenders
Annet Koenders
http://www.annetkoenders.nl/

Artemis
Welkom bij artemis, centrum voor yoga, zelfontwikkeling en spiritualiteit. artemis heeft een uitgebreid aanbod aan cursussen en workshops.
http://www.artemisyoga.nl/

Ashtanga yogaschool
Door het beoefenen van yoga kom je dichter bij jezelf. Ieder mens die zichzelf beter wil leren kennen en ontdekken kan yoga als hulpmiddel hiervoor gebruiken. Er zijn verschillende yogavormen en interpretaties. Sommige vormen benadrukken meer het geestelijke aspect andere meer het lichamelijke. In iedere vorm vindt men dezelfde kernbegrippen terug. Zoals balans tussen lichaam en geest, individu en omgeving. Door middel van het beoefenen van Yoga verbetert u de lichamelijke en geestelijke gezondheid, kunt u omgaan met stress op het werk, houdt u een goede conditie en verbetert u uw concentratrie vermogen.

Sommigen besteden meer aandacht aan de lichaamsoefeningen. Anderen houden zich meer bezig met de meditatieve en de spirituele kant. Het is ieder zijn eigen keuze om dit te doen. Tijdens het beoefenen van een bepaald onderdeel zal men ook de andere aspecten van Yoga tegen gaan komen. Ashtanga Yoga geeft de beoefenaar de mogelijkheid om in acht opeenvolgende stappen de Yoga te beoefenen. Op de pagina "Wat is Ashtanga Yoga" vindt u een praktische uitleg over o.a. de lichaamsoefeningen. Er is veel informatie over Yoga beschikbaar een aantal interessante boeken en Yoga-sites heb ik voor u geselecteerd. Deze kunt u vinden op de pagina "meer informatie" op deze site.
http://www.yogawoerden.nl/

Dasra.nl
Dasra.nl
http://www.dasra.nl/

De Yogastudio
De Yogastudio is gevestigd in de Schoolstraat 38 in Rijswijk (ZH). De Schoolstraat is in het oude centrum achter de Herenstraat op de hoek van de Tollensstraat.
http://www.yogastudiorijswijk.nl/

Holistisch centrum ANKH
Holistisch centrum ANKH
http://www.hcankh.nl/

La Virtu
Yoga shiat su shin tai holistische massage manuele lymfendrainage ayurvedische massage grondige anti-stress massage cursus cursussen voetreflexologie marma behandeling ,
http://www.lavirtu.be/

Levensschool Govindadhãma
Levensschool Govindadhãma
http://www.levens-school.nl/

Lichtfontein
Lichtfontein is een spiritueel centrum in noord nederland met o.a. lessen in yoga, chakrayoga, meditatie, workshops, cursussen, lezingen, massage en diverse therapiemogelijkheden. ook shop aanwezig.
http://www.lichtfontein.nl/

Hatha.nu
Behandeling en welbevinding voor mens en dier
http://www.hatha.nu/

Hatha yoga
Hatha yoga
http://www.yogautrecht.nl/

Elles Vlaanderen
Welkom op de website van elles slee, met informatie over yoga en feldenkrais in dwingeloo en hoogeveen.
http://www.yogadrente.nl/

Flow en Dru Yoga
Welkom bij flowyoga - yoga, massage, reading en healing in utrecht, onstpanning en vitaliteit.
http://www.flowyoga.nl/

Happyoga
Happyoga
http://www.happyoga.nl/

Hatha yoga
Yogama - ontspannen met yoga in maastricht, gegeven door een gediplomeerd yogadocente in kleine groepen of individueel
http://www.yogama.nl/

Yorton Yoga Studio
Yorton Yoga Studio
http://www.yorton.nl/

Yogastudio Padme
Yogastudio Padme
http://www.yogapadme.nl/

Haags Yogacentrum
Haags Yogacentrum
http://www.haagsyogacentrum.nl/

Hatha Yoga
Hatha Yoga
http://www.dekristallennaald.nl/

Hatha Yoga en ademtherapie
Hatha Yoga en ademtherapie
http://home.wxs.nl/~ffransen

Integrale yoga Nederland
De eenvoudigste weg naar jezelf in het mooiste yogacentrum van rotterdam. de laagste prijzen voor yoga voor beginners en gevorderden, zwangerschapsyoga, kinderyoga, seniorenyoga, ademhalingscursussen, meditatiegroepen, genezingslessen en lerarenopleidingen in rotterdam.
http://www.integraleyoganederland.nl/

Gezondheids- en Yogacentrum
Gezondheids- en Yogacentrum
http://www.purnayoga.nl/

De Dolfijn
Yogacentrum in den haag, leidschenveen, zwangerschapsyoga en yoga met onder anderen; handmudra's, visualisaties, meditaties, oefeningen tegen rsi, rugpijn en andere lichamelijk klachten. lessen op maandag, woensdag en donderdag.
http://yoga.carlagroen.nl/

Thuis van Top tot Teen
Thuis van Top tot Teen geeft Yoga en QiQong-lessen voor tieners en volwassenen. Mooie lesruimte in het centrum van Leiden. Je bent welkom voor een proefles.\r\n
http://thuisvantoptotteen.nl/

Advaita yoga
Djii marianne, satsang
http://www.djihi.nl/

Asteya yoga
Asteya yoga biedt in den haag workshops in dynamic yoga aan. telefoon: 070- 365 32 05. elke workshop is een module die gericht is op een bepaald onderdeel van dynamic yoga en bestaat uit 7 dagdelen. de workshops modules 1, 2, 3 volgen elkaar inhoudelijk op. module 1 • de methode, module 2 • de vorm, module 3 • de flow. module 1 & 2 zijn gericht op het leren begrijpen en doen van de 5 basis technieken en asana's (lichaamshoudingen). in module 3 worden de asana's in series geoefend waarin de methode en de vorm zijn geïntegreerd. in samenwerking met praktijk de gouden handen (praktijk voor massagetherapie, acupunctuur, kruidentherapie, dieetadviezen en yoga) biedt asteya yoga ook individuele yoga-therapie aan. het duurzaam beoefenen van yoga-houdingen versterkt het positief effect van andere therapievormen. voor meer informatie kunt u contact opnemen met chris ramkema. e-mail: chris.ramkema@tip.nl telefoon.: 070- 365 32 05
http://www.asteyayoga.com/

Bikram Yoga
A unique yoga series designed by bikram and proven for over 30 years to do more for your health, body, and general well-being than you ever imagined possible..
http://www.bikramdenhaag.com/

Raga Yoga
Yoga,hatha yoga,meditatie,pranayama,monique briggeman,raja yoga,ontspanning
http://www.raga-yoga.nl/

Uit het hart-Dru Yoga
Dru-yoga is zacht voor het lichaam, helend voor je geest. het is yoga met een glimlach op je gezicht. als je plezier hebt, dan komt de rest vanzelf, dus bij mij mag je lachen en praten tijdens de les. yoga-lessen in den haag
http://yoga.uithethart.nl/

Yoga-Pilates
Yoga-Pilates
http://www.yoga-pilates.nl/

Yogales.nl
Yogales.nl
http://www.yogales.nl/

Yogaman
Yogaman
http://www.yogaman.nl/

Yogapraktijk Frans Helwig
Yogapraktijk Frans Helwig
http://www.yogafrans.nl/

Yoga Shala
Wekelijkse lessen dynamic yoga, yin yoga, ashtanga yoga en power yoga (also english); yoga cursussen, introductie- en thema-workshops (oa guest teachers)
http://www.yogashala.nl/

Yoga huis
Yoga huis
http://www.yogahuis.nl/

Yoga Bloesem
Yoga Bloesem
http://www.yogabloesem.nl/

Yoga Corazon
Yoga Corazon
http://www.yoga-corazon.nl/

Yoga cursus
Yoga, yoga cursus, yogales, wassenaar, smiling spirit
http://www.smilingspirit.com/

Yoga energy
De site gaat over tai chi, reiki, yoga, en all relax vakantie
http://www.handpoweryoga.com/

Lotusstudio
Yoga is een persoonlijk proces. Je werkt aan jezelf en daarbij gaat het niet om 'presteren'. Lichamelijke oefeningen (asana's) zijn onderdeel van yoga. Zonder te forceren word je door asana's soepeler en werk je aan kracht en conditie. Door inspanning ontspan je lichaam en geest. Je leert 'loslaten'. Je leert je lijf (weer) goed te voelen en je hoofd kan even leeg zijn. In het hier en nu kun je eenheid met je omgeving ervaren. De oefeningen werken zuiverend. Yoga heeft dan ook een positief effect op je leven en gezondheid.
http://www.lotusstudio.nl/

Olflo
Beeldende workshops, yoga & meditatie, gestalttherapie, supervisie van docenten. irene van der wolf en geert-jan floris. praktijk is gevestigd in breda.
http://www.olflo.com/

Yoga Opsteyn
Yoga Opsteyn
http://www.yogaheerlen.nl/

Yoga studio Chandra Maan
Yoga teacher chandra maan for private lessons in gc-pilates, sivananda, prenatal, iyengar, senior, hatha, ashtanga vinyasa, power yoga.
http://www.yogastudiochandramaan.nl/

Yoga studio Jnana
Yoga studio in randstad, delft.
http://www.jnana.nl/

Yoga Surya
Yoga Surya
http://www.yoga-surya.com/

Yoga on wheels
Yoga on wheels
http://yogaonwheels.nl/

Yoga Noordwijk
De website van yoga docent cindy paulsen uit de bollenstreek. hatha yoga en zwangerschapsyoga op diverse dagen/tijden, lokatie bollenbad noordwijk.
http://www.yoga-noordwijk.nl/

Yoga en Meditatie
Onze praktijk is ontstaan uit de behoefte mensen te stimuleren en begeleiden bij het maken van een nieuwe verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen. yogales in het de boomtak en de wildacker.
http://www.denieuweverbinding.nl/

Yoga in stijl
Yoga, een eenwenoude traditie die ons leert lichaam en geest met elkaar in balans te brengen en in contact te komen met het wezenlijke in ons zelf.
http://www.yogainstijl.nl/

Yoga Instituut Bert Lemeer
De praktijk van bert lemeer bestaat reeds vele jaren. hij is universitair gecertificeerd en verzorgt reeds 30 jaar yogalessen en workshops in een aantal plaatsen in midden- en zuid limburg. hij blijft op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied door regelmatig seminars bij te wonen zowel in india, japan en de vs
http://www.yogainstituut.nl/

Yoga instituut Claessens
Yoga instituut Claessens
http://www.instituutclaessens.nl/

Yoga volgens Iyengar
Yoga volgens Iyengar
http://www.yogainmaastricht.nl/

Yoga-Utrecht
Yoga-Utrecht
http://www.yoga-utrecht.nl/

Yogalessen
Yogalessen
http://yogales.net/

YogaMoves
Yoga moves: power yoga, ashtanga yoga & iyengar yoga in utrecht, netherlands. yoga teacher training, power yoga lerarenopleiding.
http://www.yogamoves.nl/

Yogaplace
Welkom op de website van yogaplace namast
http://www.yogaplace.nl/

Yogastudio balans
Yogastudio balans
http://yogastudiobalans.onzezaak.nl/

Yogales
Yogales
http://www.yoga-capelle.nl/

Yogaflow
Yogaflow
http://yogaflow.nl/

Yogacentrum
Site van yogacentrum te heerlerheide waar hatha yoga, chakra-cursussen, meditatie-cursussen en diverse workshops gegeven worden.
http://www.yogacentrum-heerlerheide.nl/

Yogacentrum
Yogacentrum
http://www.yogacentrumutrecht.nl/

Yogacentrum Panta Rhei
Panta rhei, door yoga ontspannen en zoeken naar de drijfveren van de ziel
http://www.yogacentrum-panta-rhei.nl/

Yogacentrum Zweiersdal
Yogacentrum Zweiersdal
http://www.zweiersdal.nl/

Yoga en haptonomie
Haptonomie en yoga kunnen u helpen om de deugdelijkheid van uw leven te verbeteren
http://www.hetgeheel.nl/

Yoga door Berry Steenbruggen
Yoga en ontspanning met yogaberry berry. yoga, berry, steenbruggen, door, yogaberry, deventer, link, omgeving, website, yogalessen, begeleiding, bezoek, hatha, naar, steenbru, zwangerschaps, zwanger,
http://www.yogaberry.nl/

Studio Carma
Studio Carma
http://www.yogacarma.nl/

Studio Padma
Studio padma is gespecialiseerd in autogenetraining, ademtherapie en raja yoga. onder leiding van willemke steinbuch, sinds 1981 yoga docente. aangesloten bij vereniging van yogaleerkrachten nederland.
http://www.studiopadma.nl/

Wiyanna
Wiyanna
http://www.wiyanna.nl/

Yofit
De yofit fitness methode. probeer deze nieuwe methode van succesvol fotomodel en yoga instructrice myra sierenberg!
http://www.yofit.nl/

Stichting yoga Zwolle
Op deze site kun je informatie vinden over de activiteiten van Stichting Yoga Zwolle. Stichting Yoga Zwolle is al ruim 30 jaar toonaangevend op het gebied van Yoga.
http://www.stichtingyogazwolle.nl/

Shanti yoga
Shanti yoga
http://www.shantiyoga.nl/

Petach
Petach
http://petach.nl/

Praktijk voor yoga
Praktijk voor yoga en energetische therapie te wierden. prive behandelingen met o.m. kleurenpunctuur. ook voor yoga - en massagecursussen. gonnie is auteur van de boeken
http://www.vandelang.nl/

Praktijk voor yoga
Praktijk voor yoga
http://www.praktijkvooryoga.nl/

Ria Suyderhoud
Ria Suyderhoud
http://www.riasuyderhoud.nl/

Yoga
Yoga
http://www.yogahenny.nl/

Yoga
Yoga
http://www.yogazevenbergen.nl/

Yoga Centrum
Saswitha yoga
http://www.yoganuenen.nl/

Yoga centrum Heuvelrug
Op deze site vind je informatie over yoga, meditatie, ontspanning en over het yogacentrum heuvelrug
http://www.yogacentrumheuvelrug.nl/

Yoga docent A. Oortman
Infracom uw partner op het gebied van internet en software. content management, zoekmachine optimalisatie, administratie, facturatie, internetdiensten... voor alles een aanspreekpunt. bij ons geen grote verhalen, maar down to earth adviezen waarmee e-business en ecommerce ook voor uw onderneming geld opleveren! door onze jarenlange ervaring met software en internet zijn wij in staat om u een gedegen advies tegen een eerlijke prijs te bieden.
http://www.yogadocent.nl/

Yoga door Anneke van der Plas
Yoga door Anneke van der Plas
http://www.yoga-cs.nl/

Yoga centrum
Yoga centrum
http://www.yogacentrumleeuwarden.nl/

Yoga centrum
In yogacentrum sneek kunt u terecht voor yoga, zwangerschapsyoga, yoga voor senioren, kinderyoga, meditatie, lachmeditatie en stiltebijeenkomsten. de zaal is ook te huur voor workshops of sessies, individueel of met een groep.
http://www.yogacentrumsneek.nl/

Yoga
Yoga, ontspanning en meditatie lessen in uden door gediplomeerd yogadocent (lid van de vereniging voor yogaleerkrachten nederland)
http://www.yoga-uden.nl/

Yoga
Deze site bevat informatie over de yogalessen die in tilburg worden gegeven door yvonne langenhuijsen
http://yogatilburg.nl/

Yoga
Yoga
http://www.yoga-helmond.nl/

Yoga & Meditatie
Kundalini yoga lessen & intuïtieve indiase massage met indiase yogaleraar gurbatschan. ook cursussen en weekend workshops.
http://www.yoga-g.com/

Yogastudio M
Yogastudio M
http://www.studiom.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 95 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy