Yoga Les Amsterdam


yoga.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Yoga Les Amsterdam
Poweryoga & shamansong
poweryoga & shamansong
http://www.sifranooter.nl/

Naneda
Yoga in amsterdam. hatha-yoga, ashtanga-yoga en kinder-yoga bij u in de buurt!
http://www.naneda.nl/

Satya praktijk
Satya praktijk
http://www.satya-praktijk.nl/

School voor Yogasanas
School voor Yogasanas
http://www.schoolvooryogasanas.nl/

Svaha yoga
Yoga in amsterdam, svahayoga, vinyasa krama, ashtanga vinyasa and hatha, iyengar style and pranayama, meditation, workshops
http://www.svahayoga.com/

Josette van Leeuwen
Jyo - yogalessen voor volwassenen, kinderen en (ex) kankerpatienten
http://www.jyo.nl/

Innerspace
Innerspace is een fantastische ruimte in het centrum van amsterdam. op deze site tref je het cursusprogramma.
http://www.yogapractice.nl/innerspace.htm

AmsterdamYoga
AmsterdamYoga
http://www.amsterdamyoga.nl/

Amsterdam Yoga Centre
Amsterdam yoga centre, yogalessen en lerarenopleiding op singel 300 amsterdam-centrum
http://www.amsterdamyogacentre.nl/

Bikram yoga
Bikram yoga
http://www.bikramyoga.nl/

Chakra yoga
Wie wil weten hoe yoga werkt, komt al snel bij de werking van de zeven chakraís. zij zijn gekoppeld aan onze emoties. het zijn de zeven energiecentra in ons fysieke lichaam, gelegen rondom de wervelkolom. zij vormen de sleutel tot lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid. in de yogales leer je blokkades in het lichaam te herkennen en hoe je via de chakraís contact kan maken en beÔnvloeden d.m.v. - assanaís - ademhalingsoefeningen - bewustzijnsoefeningen en visualisaties
http://www.chakrayoga.nl/

David Lonsdale
David Lonsdale
http://www.deweel.nl/private/test_banner/power/david-lonsdale.htm

Tibetaanse Kum Nye
Cursussen, workshops en retraites in tibetaans ontspanning (kum nye) zoals dit door tarthang tulku naar het westen is gebracht. kum nye, spreek uit koem njee, is een zachte vorm van zeifgenezing die spanning verlicht. het is een zeer effectief en uitgebalanceerd systeem om niet alleen te ontspannen, maar ook om vaste patronen in het eigen functioneren te doorbreken. kum nye is een onderdeel van de spirituele en medische traditie uit de tibetaanse geneeskunst. de schriftelijke traditie van kum nve is bewaard in tibetaans medische teksten en in de oude boeddhistische vinaya teksten. de oefeningen bestaande uit, ademoefeningen, meditatieve bewegingsoefeningen, zelfmassage en mantra zingen, werden in 1973 door de tibetaanse lama tarthang tuiku in het westen geÔntroduceerd en in de loop van een tiental jaren speciaal voor westerlingen ontwikkeld. het doel van de oefeningen is het ontwikkelen van gewaarzijn door middel van ontspanning. het gewaar worden van gevoelens is de eerste stap. kum nye wordt ook wel de innerlijke en uiterlijke massage van gevoelens genoemd. door deze vorm van zelfmassage worden blokkades herkend en geopend. de energie uit deze blokkades komt vrij en dit zorgt voor ontspanning en evenwicht. als lichaam en adem ontspannen zijn, wordt de geest vanzelf ook ontspannen en helder. kum nye heelt lichaam en geest en brengt hun energieŽn samen zodat ze kalm en soepel kunnen functioneren. de oefeningen zijn erg eenvoudig en kunnen door iedereen worden uitgevoerd. het nyingma centrum nederland is verbonden met het tibetan nyingma meditation center (tnmc) in berkeley, californiŽ. tnmc is in 1969 door de tibetaanse lama tarthang tulku opgericht om de wijsheid en kennis van het tibetaans boeddhisme voor het westen toegankelijk te maken. de nyingma school, waarin het integreren van meditatie en studie met de ervaringen van het dagelijks leven centraal staat, is de oudste traditie binnen het tibetaans boeddhisme. het nyingma centrum biedt diverse mogelijkheden voor meditatie en studie: cursussen, weekeindprogramma's, retraites.
http://www.tibetaanseontspanning.nl/

Www.cityyoga.nl
City yoga is een kleine en gezellige yogaschool van joep veeger en maaike hamelink in amsterdam. (max. 8 personen per groep)
http://www.cityyoga.nl/

Yogahome
Yogahome
http://www.yogahome.nl/

Yogagarden
Yogagarden
http://www.yogagarden.nl/

Yogainc.
Yogales bij frans toet. yoga inc is gevestigd in een mooi oud jordaans pand.
http://www.yogainc.nl/

Yogapractise
The yoga i practice, the yoga i've learned, whether it's called astanga yoga, or classical yoga finds its roots in the yoga sutra of patanjali. shirley woods
http://www.yogapractice.nl/

Yogastudio Flow
Yogastudio Flow
http://www.yogastudio-flow.com/

Yogacentrum Sai Mithra
Yogacentrum Sai Mithra
http://www.saimithra.nl/

Yoga lite
Hatha yoga lessen amsterdam rivierenbuurt
http://www.yogalite.nl/

Yoga centrum Zeeburg
Door het regelmatig beoefenen van yoga word je energieker en fitter. je leert spanningen los te laten en in je kracht te komen. zowel lichaam als geest komen tot rust.tijdens de cursus krijg je o.a diverse ademtechnieken , rek- en strek oefeningen en yogahoudingen aangeboden.
http://www.yoga-amsterdam.com/

Www.studioasana.com
Studio asana, based in amsterdam (netherlands), provides classes in classical yoga for beginning and advanced students. in addition, there are special classes for people with medical problems, and a teacher training. studio asana also organizes workshops, and yoga holidays in silves (algarve, portugal).
http://www.studioasana.com/

Yoga en massagepraktijk
Yoga en massagepraktijk
http://www.peterhin.nl/

Yoga en meditatie
Yoga en meditatie
http://www.yoga-meditatie.org/

Yoga en meditatiecentrum
Yoga en meditatiecentrum
http://www.huizesundaram.nl/

Yogayoga
Yogayoga amsterdam biedt een uitgebreid lesrooster, ook voor beginners. hatha yoga, vinyasa flow, workshops op zondag, priveles, zwangerschapsyoga, postnatale yoga, babymassage, kinder- en tieneryoga.
http://www.yogayoga.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 27 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy